Ordinea efectuării operațiilor - Exerciții simple cu paranteze rotunde - Consolidare
🌺 Exerciţii simple
ordinea efectuării operaţiilor cu paranteze
3 + 2 • 9 - 6 : 3 =
(3 + 2) • 9 - 6 : 3 =
3 + 2 • (9 - 6) : 3 =
3 + (2 • 9 - 6) : 3 =
3 + 2 • (9 - 6 : 3) =
(3 + 2) • (9 - 6 : 3) =
2 • 3 + 6 : 3 - 2 =
2 • (3 + 6) : 3 - 2 =
2 • 3 + 6 : (3 - 2) =
(2 • 3 + 6) : 3 - 2=
2 • (3 + 6 : 3) - 2=
2 • (3 + 6) : (3 - 2) =
6 - 1 • 4 : 2 + 3=
(6 - 1 • 4) : 2 + 3=
6 - (1 • 4 : 2 + 3) =
(6 - 1) • (4 : 2 + 3) =
16 + 8 : 4 - 2 • 2 =
(16 + 8) : 4 - 2 • 2 =
16 + 8 : (4 - 2) • 2 =
(16 + 8 : 4 - 2) • 2 =
16 + (8 : 4 - 2) • 2 =
(16 + 8) : (4 - 2) • 2 =
16 + 8 : (4 - 2) • 2 =
(16 + 8) : 4 - 2 • 2=
2 • 12 - 8 : 2 + 2 =
2 • (12 - 8) : 2 + 2 =
2 • 12 - (8 : 2 + 2) =
(2 • 12 - 8) : 2 + 2 =
(2 • 12 - 8) : (2 + 2) =
2 • 12 - 8 : (2 + 2) =
2 • (12 - 8) : 2 + 2 =
2 • (12 - 8) : (2 + 2) =
2 • 12 - (8 : 2 + 2) =
3 + 3 • 9 - 6 : 3 =
(3 + 3) • 9 - 6 : 3 =
(3 + 3) • (9 - 6) : 3 =
3 + (3 • 9 - 6) : 3 =
3 + 3 • (9 - 6 : 3) =
(3 + 3) • (9 - 6 : 3) =
(3 + 3 • 9 - 6) :3 =
(3 + 3) • 9 - 6 : 3 =
3 • 6 - 4 : 2 + 1 =
3 • (6 - 4) : (2 + 1) =
3 • (6 - 4) : 2 + 1 =
(3 • 6 - 4) : 2 + 1 =
3 • (6 - 4 : 2) + 1 =
3 • (6 - 4 : 2 + 1) =
3 • 6 - (4 : 2 + 1) =
30 - 3 • 6 + 4 : 2 =
30 - (3 • 6 + 4) : 2 =
(30 - 3) • (6 + 4) : 2 =
(30 - 3) • 6 + 4 : 2 =
(30 - 3) • (6 + 4) : 2 =
30 - 3 • (6 + 4) : 2 =
30 - (3 • 6 + 4) : 2 =
30 - 3 • (6 + 4 : 2) =
30 - (3 • 6 + 4 : 2) =
(30 - 3 • 6 + 4) : 2 =
(30 - 3) • (6 + 4 : 2) =
30 - 3 • (6 + 4) : 2 =
12 - 4 : 2 + 2 • 3 =
(12 - 4) : 2 + 2 • 3 =
12 - 4 : (2 + 2) • 3 =
(12 - 4) : (2 + 2) • 3 =
12 - (4 : 2 + 2) • 3 =
(12 - 4 : 2 + 2) • 3 =
(12 - 4) : (2 + 2 • 3) =
(12 - 4) : 2 + 2 • 3 =